How to Sign Up in Daraz Affiliate Program in Nepal - Laxman Baral Blog
How to Sign Up in Daraz Affiliate Program in NepalHow to Sign Up in Daraz Affiliate Program in Nepal

How to Sign Up in Daraz Affiliate Program in Nepal can earn commission from selling products from the Daraz e-commerce platform. To join the Daraz affiliate program in Nepal, you need to register for the Daraz affiliate program and sign up for the Daraz affiliate program. In this article, we will discuss how to sign up for the Daraz affiliate program in Nepal.

A blog for the Daraz Nepal affiliate program. Daraz Affiliate Program is one of the most popular affiliate programs in Nepal. Most of the eCommerce companies in Nepal are using Daraz Affiliate Program to sell their products. In this blog, I am going to discuss how you can add your affiliate account to Daraz Affiliate Program.

Daraz.com is a famous e-commerce site in Nepal. Daraz has its affiliate program through which you can earn a decent amount of money per sale. This article will introduce you to the Daraz affiliate program and how you can easily sign up for the program and start earning.

Step by Step Follow below:

1. Account type: I am signing up as an individual / I am signing up as a company/enterprise 

You choose individual or Company options.

2. Full Name / Legal Business Name

Answer: Laxman Baral

3. Business Registration Number (If Signing up as a Business)

Answer: if you have registered PAN No You can Include it there

4. Email Address (Open a Daraz Shopping Account with the Same Email

Answer: While Sign In you using Daraz Online You can Put in an Email ID Like Eg: laxmanbaral72@gmail.com

5. National Registration Number / Government Issued ID Number

Answer: You Can Put Your Government ID No ( Nagirta No) 

6. Country You Are Based In

Answer: Nepal or Other Country You Might be Type own Country Name

7. Province

Answer: Gandaki

8. City

Answer: Pokhara

9. Postal Address

Answer: Pokhara

10. Phone Number

Answer: Putting your Country Phone Number with 10 Digital Numbers.

11. Tell us about your traffic (Please provide links to the Website / App / Page where you will promote Daraz)

Answer: Share your Link to the Website or Apps or Page

12. Monthly Traffic Size 

Answer: Less than 5000 and many more choose to see there you choose any one.

13. Traffic Type

Answer: Choose any one Option like

14. Tax / Legal Information – Tax ID

Answer: Put Your Personal PAN No

15. Tax / Legal Information – VAT rate (provide %)

Answer: Please your own Country VAT % Number

16. Tax / Legal Information – VAT Applicable

Answer: Choose any one option

17. Bank Information – Beneficiary Name

Answer: Type your Name 

18. Bank Name

Answer: Put your Bank Name

19. Bank Information – Beneficiary Phone Number

Answer: Type the Bank information Phone into your Branch Office

20. Bank Information – Beneficiary Country

Answer: Choose a Country Name

21. Bank Information – Beneficiary Address

Answer. Choose the bank information Address Answer to type there.

22. Bank Information – Bank Address

Answer; Type Bank Address details

23. Bank Information – Bank Account Number

Answer: Choose your own Bank Account No

24. Bank Information – IBAN Number

Answer: 000000

25. Bank Information – Branch Code

Answer: Type your own Bank Code Number

26. Bank Information – Routing / ABA / Swift Number

Answer: You can Choose a Swift Number of Bank 

27. Bank Information – Bank Account Country

Answer: Nepal or type of own country name

28. Do you agree to the Terms & Conditions to become a Daraz affiliate?

Answer: Choose Yes

29 You can Submit your Form to click there.

Conclusion

Daraz is an online retailer in Nepal. Daraz has added an affiliate program to earn commission on each sale. Nowadays affiliate marketing is one of the best ways to make money online. The Daraz affiliate program allows you to earn money by promoting Daraz products and services from your blog. Here I’ll be sharing with you a step-by-step guide on how to sign up for the Daraz affiliate program in Nepal.

Daraz.com is one of the best e-commerce websites where you can do online shopping in Nepal. Daraz Affiliate Program is a great way to earn money by doing online shopping in Nepal. Daraz Affiliate Program gives a great opportunity to people who want to earn money by shopping online.

Daraz is the largest online marketplace for electronics, fashion, and home appliances in Pakistan that offers a wide range of products across categories like phones, laptops, cameras, televisions, refrigerators, juicers, air conditioners, washing machines, and many more. Daraz is offering a good affiliate program with better conversion rates. The quality of products is so good that it’s a perfect eCommerce business for you. Daraz Affiliate program is the best affiliate program in Pakistan. Daraz affiliate program has good affiliate support. Daraz affiliate program is the highest-paying affiliate program in Nepal.

close
Israel Signals Intent to Continue War in Gaza Trump swaps bluster for silence Israel ‘kills two Iran-backed Hezbollah fighters in drone strike in Syria Police face off with protesters after new UCLA encampment pops up Family of American caught up in Congo failed coup